Wijzig cookie instellingen
Gebruiken in Smartschool
UGent

Waarom is eten met een korstje lekkerder?

Wat hebben speculaas, lasagne en granola met elkaar te maken? Het is allemaal keilekker omdat... het allemaal bruingebakken eten is! En dat bruine en dat korstje... dat maakt eten dus lekker. De reden? Chemische reacties die eenvoudige stoffen doen uiteenvallen in honderden andere stoffen, elk met een eigen aroma. Hoe dat zit legt voedingstechnoloog Bruno De Meulenaer (UGent) uit deze video! #maillardreactie #karamellisatie

key notes

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

prof. dr. Bruno De Meulenaer

Bruno De Meulenaer experimenteerde als kind al met proefbuisjes en chemische reacties. Nu wil hij als voedingswetenschapper jonge mensen enthousiasmeren voor de chemie van landbouwproducten en andere levensmiddelen. Hij wil zijn opvolgers opleiden tot kritisch ingestelde personen met een brede kijk op de (voedings)zaak. Maar wetenschap gaat voor Bruno verder dan dat! Zelf blijft hij (op amateurniveau) zijn hoofd breken over het ontstaan van de Aarde en het heelal. Liefst van al doet hij dat in de bergen, “omdat je vanuit dat perspectief beseft hoe klein de mens is.”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Mogelijk dankzij

Met de steun van